×
×

دلایل کاهش صادرات پسته به آلمان/جزئیات میزان صادرات خرما، پسته و کشمش + جدول

  • کد نوشته: 6746
  • ۱۶ دی ، ۱۳۹۸
  • ۰
  • به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در ۱۲ ماهه سال ۹۷ به لحاظ ارزشی ۵۵۶ هزار تن به ارزش هزار و ۱۲۸ میلیون دلار محصولات خشکبار از جمله پسته و مغز پسته، کشمش، خرما و …. صادر شد.  همچنین در ۱۲ ماهه سال ۹۶ به لحاظ ارزشی ۵۲۱ هزار تن به ارزش هزار و ۷۱۱ […]

    دلایل کاهش صادرات پسته به آلمان/جزئیات میزان صادرات خرما، پسته و کشمش + جدول
  • به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در ۱۲ ماهه سال ۹۷ به لحاظ ارزشی ۵۵۶ هزار تن به ارزش هزار و ۱۲۸ میلیون دلار محصولات خشکبار از جمله پسته و مغز پسته، کشمش، خرما و …. صادر شد. 

    همچنین در ۱۲ ماهه سال ۹۶ به لحاظ ارزشی ۵۲۱ هزار تن به ارزش هزار و ۷۱۱ میلیون دلار محصولات خشکبار صادر شد که مقایسه میزان صادرات محصولات خشکبار در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ نشان می‌دهد که در مجموع صادرات این محصولات به لحاظ ارزشی ۳۱ درصد کاهش و به لحاظ وزنی ۷ درصد رشد داشته است. 

    این گزارش می‌افزاید: امارات، هند، آلمان، عراق، ترکیه، پاکستان و قزاقستان مقاصد عمده صادراتی محصولات خشکبار ایران  در سال‌های ۹۷ و ۹۶ بوده‌اند به طوریکه میزان صادرات پسته و مغز پسته ایران به هر کدام از کشورهای هند و امارات ۵۹ میلیون بوده است. 

    گفتنی است آلمان در سال ۹۶ در مجموع به لحاظ ارزشی ۱۴۵ میلیون دلار از محصول پسته و مغز پسته ایران را خریداری کرد که در سال ۹۷ صادرات پسته و مغز پسته ایران به شدت به این کشور کاهش یافت و ارزش صادراتی پسته و مغز پسته ایران به آلمان فقط ۵۰ میلیون دلار بوده است. 

    این کاهش ۹۵ میلیون دلار که معادل ۶۵ درصد است به علت مشکل نقل و انتقال پول از طریق بانک‌های معتبر اروپایی، کمبود محصول و افزایش قیمت داخلی بوده است. 

    براساس این گزارش، ارزش صادراتی کشمش ایران به امارات در سال ۹۷ معادل ۲۷ میلیون دلار و ارزش صادراتی کشمش ایران به عراق در همین سال ۲۴ میلیون دلار بوده است. 

    گفتنی است ارزش واردات پسته و مغز پسته در سال ۲۰۱۷ معادل ۲۶۸۶ میلیون دلار، کشمش ۱۵۰۶ میلیون دلار و خرما ۱۵۲۹ میلیون دلار بوده است. 

    این گزارش می‌افزاید: اهم مشکلات توسعه صادرات محصولات خشکبار افزایش هزینه‌های صادرات شامل حمل و نقل، ضعف در سیستم‌های انبارداری و استفاده از روش‌های سنتی در تولید عنوان شده است. 

    خبرگزاری فارس

    سرویس خبری :

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *