×
×

صادرات ۱۵۰ میلیون دلاری میگوی پرورشی در سال جاری

  • کد نوشته: 477238
  • ۴ بهمن ، ۱۴۰۰
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) از وزارت جهاد کشاورزی، «مرتضی افراسیابی» افزود: امسال صادرات میگو به کشورهایی همچون ترکیه، عراق، امارات، چین، اسپانیا و فرانسه انجام شده و بیشترین میزان صادرات به چین و امارات گزارش شده است. سرپرست معاونت توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران با بیان اینکه با درایت […]

    صادرات ۱۵۰ میلیون دلاری میگوی پرورشی در سال جاری
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) از وزارت جهاد کشاورزی، «مرتضی افراسیابی» افزود: امسال صادرات میگو به کشورهایی همچون ترکیه، عراق، امارات، چین، اسپانیا و فرانسه انجام شده و بیشترین میزان صادرات به چین و امارات گزارش شده است.

    سرپرست معاونت توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران با بیان اینکه با درایت و برنامه ریزی بخش های دولتی و خصوصی مشکلات در حوزه میگو روز به روز کمتر شده است، اظهار داشت: میگوی مرغوب ایران جایگاه و مسیر خود را در بازارهای جهانی پیدا کرده و ارزآور است.

    افراسیابی درباره اظهارات اخیر چین مبنی بر صدور مجوز واردات میگوی ایران در آینده نزدیک، گفت: ایران ظرفیت های زیادی برای تولید میگو دارد و چین هم با توجه به جمعیت بالا، بازار بزرگ و تعیین کننده‌ای برای این محصول است و از این رو با رفع برخی مشکلات در مورد استانداردهای بهداشتی و تمایل چین برای واردات بیشتر، تولیدکنندگان ما ترغیب به تولید بیشتر می شوند.

    سرپرست معاونت توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران دربار برنامه صادرات میگوی پرورشی به منطقه اوراسیا، بیان‌داشت: اکنون مقدار کمی میگوی پرورشی به ارمنستان و روسیه صادر می شود، اما برای بازار کشورهای منطقه اوراسیا برنامه داریم.

    وی ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت های صادراتی کشورهای همسایه و منطقه اوراسیا، تصریح کرد: ما نباید در حوزه آبزیان به‌ویژه میگو فقط به چند بازار متکی باشیم.

    افراسیابی ادامه‌داد: میگو یک کالای صادراتی گران و استراتژیک است و برای آن که در بازارهای جهانی بمانیم بخش خصوصی باید بتواند بازاریابی کند و بداند بازار جهانی چه محصولی با چه ویژگی و بسته بندی می خواهد و نیاز بازارها را درک کند.

    سرپرست معاونت توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران گفت: با توجه به تجربه تولید در کشور و آگاهی تولیدکنندگان میگو از نیازها و استانداردهای بازارهای این محصول، می توان گفت چشم انداز روشنی پیش روی این بخش است.

    افراسیابی درباره حمل و نقل میگوهای صادراتی اذعان داشت: صادرات میگوی پرورشی از طریق هوا و دریا صورت می گیرد، اما عمده صادراتمان دریایی است.

    میگوها سخت پوستانی ۱۰ پا هستند که دارای بدنی کشیده و ضمائمی تخصص یافته برای شنا در آب هستند. پاهای آن‌ها بر خلاف خرچنگ‌ها و لابسترها نازک و کم توان هستند. هزاران گونه از میگوها در نقاط و اکوسیستم‌های مختلف از جمله بستر دریاها، دریاچه‌ها و رودخانه‌ها شناسایی شده‌اند.

    طول عمر این جانوران با توجه به نوع گونه و شرایط محیطی بین یک تا هفت سال است و معمولاً در تمام عمرشان به تنهایی زندگی می‌کنند. البته در برخی از گونه‌های میگو در دوره تولید مثل تجمعات بزرگی از آن‌ها قابل مشاهده است.

    میگوها دارای اندازه‌ های مختلفی بین ۲تا ۲۵ سانتیمتر هستند و گونه‌های با اندازه درشت تر، از نظر اقتصادی بیشتر مورد توجه و بهره‌برداری بشر هستند. همچنین میگوها در طبیعت و زنجیره غذایی جانوران اهمیت فراوانی داشته و منبع غذایی بسیاری از ماهی‌ها و نهنگ‌ها را تشکیل می‌دهند.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *