به گزارش خبرنگار مهر، رضا اردکانیان صبح امروز در مراسم بهرهبرداری از طرحهای ملی وزارت نیرو بهره برداری از جمله نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان به ظرفیت تولید ۱۴۳۴ مگاوات که با حضور ریاست جمهوری آغاز شد، با بیان اینکه یکی از مهمترین برنامهها و اولویتهای وزارت نیرو، افزایش راندمان تولید برق نیروگاههای کشور است، گفت: نکته جدیدی که باید اعلام کنیم این است که سامانه جدیدی برای مدیریت آب کشور پس از یکپارچهسازی شرکت آبفای روستایی با استانی ایجاد شد. به این ترتیب، ساختار جدید مدیریت آب کشور را با کمک سازمان اداری استخدامی کشور اصلاح و اعلام کردیم. در این راستا معاونت آب و شرکت مدیریت منابع آب کشور به صورت یکپارچه تبدیل به یک نهاد مشترک شدند.
وی افزود: برای ۹ رودخانه مدیریت آبریز داریم که نهادی مشترک با وزارتخانههای صمت و جهاد کشاورزی و نهادهایی است که در زمینه مدیریت آب دخیل هستند.
به گفته این مقام مسئول، در نتیجه این اقدام، به طور قابل توجهی از سطح تنازع آب در استانهای مختلف و حوضههای آبریز فاصله میگیریم و تمرکز در اجرای این امر را در اولویت قرار دادهایم.
وزیر نیرو گفت: امروز در قالب پویش #هرهفته_الف_ب_ایران در استانهای خراسان شمالی و کردستان، دو استان مهم مرزی کشور طرحهایی با ارزش ۴,۷۷۶ میلیارد تومان به بهرهبرداری میرسد.
این مقام مسئول از جمله این طرحها به سد مخزنی رمشت در استان کردستان اشاره کرد و افزود: این سد چهل و نهمین سد مخزنی است که در دولت تدبیر و امید به بهرهبرداری میرسد و تعداد این سدها تا پایان دولت دوازدهم به ۵۷ سد افزایش مییابد.همچنین تصفیهخانه آب در سقز، آب شیرین و گوارا را از سد «چراغ ویس» برای مردم این منطقه با جمعیت ۱۴۰ هزار نفر در افق طرح تأمین میکند.
به گفته اردکانیان این تصفیهخانه، چهل و سومین تصفیهخانه آب است که در دولت تدبیر و امید به بهرهبرداری رسیده و تا پایان دولت دوازدهم به ۵۶ واحد میرسد. تصفیهخانه فاضلاب در کامیاران نیز برای جمعیت ۸۷ هزار نفر امروز افتتاح میشود که هفتاد و هفتمین تصفیهخانه فاضلابی است که تاکنون در دولت تدبیر و امید به مدار بهرهبرداری آمده و تعداد این تصفیهخانهها تا ۱۰۱ واحد تا پایان دولت افزایش مییابد.
وزیر نیرو ادامه داد: همانگونه که وعده شده به طور متوسط هر سال دو هزار و ۵۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاهی کشور افزایش یافته است.علاوه بر پروژههای ساخت و سازی، پروژههای ساز و کاری نیز در بخشهای آب و فاضلاب در دستور کار قرار دارد که هر چند این پروژهها به طور مستقیم به ساخت سد یا نیروگاه ختم نمیشود، اما تسهیل کننده اجرای پروژهها، سرعت دهنده خدمترسانی به مردم، افزایش راندمان و کاهش بروکراسی اداری است.
دیدگاهتان را بنویسید