اسدالله محسنزاده، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان صبح دوشنبه با حضور در دفتر خبرگزاری مهر استان اردبیل با مدیر و خبرنگاران این خبرگزاری دیدار و گفتوگو کرد.
وی در این دیدار با ارائه گزارش کوتاهی از فعالیتهای شرکت بعد از لغو واگذاری به بخش خصوصی اظهار کرد: در اثر تغییرات و عدم مدیریت مناسب و تخصصی در این شرکت به طور کلی به تولیدات کشاورزی این مجموعه را لطمه وارد شده و باعث بروز برخی خسارات در شرکت کشت و صنعت مغان گردیده بود.
محسنزاده به عدم توجه به توزیع نهادههای کشاورزی در اراضی و تقویت کیفیت خاک در سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: با به کارگیری مدیران مجرب رشته کشاورزی تاکنون تأمین کود، سم و بذر مناسب در اراضی به خوبی انجام شده و در مدت ۷ ماه تغییر مدیریت پیشرفتهای بسیاری داشتیم. در ابتدای تشکیل هیأت مدیره جدید نیز تمامی ۲۳۰۰ نفر مشغول به کار در این مجموعه با توجه به تخصص و دانش طبقه بندی و به کارگیری شد و در این زمینه حقوق و مزایای هر یک از آنها با توجه به مصوبه و قرارداد کاری واریز میشود.
اراضی واگذار شده به عشایر را با طرحهای نوین کشاورزی جبران میکنیم
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان اینکه ۵ هزار هکتار از اراضی این شرکت به عشایر واگذار شده است، تصریح کرد: این میزان از واگذاری در واقع ۲۵ درصد از ظرفیت تولیدات کشاورزی این مجموعه است که ما قصد داریم با ارائه راهکارهایی برای جبران این مقدار از اراضی اقدام کنیم.
وی توسعه آبیاری تحت فشار و تغییر الگو کشت در برخی محصولات را از جمله طرحهای جدید شرکت کشت و صنعت مغان عنوان کرد و افزود: طی این طرح ۲۳ هزار میلیارد تومان قرار داد درخواست بودجه و تسهیلات کشاورزی کرده ایم که اگر اجرایی شود تحولی در بخش تولیدات و اشتغال مغان ایجاد خواهد شد کما اینکه برداشت گندم ۳۱ درصد، جو ۴۰ درصد، دانههای روغنی ۲۰ درصد افزایش و شیر با ثبت رکورد جدیدی در بخش دامپروری این شرکت به میزان ۱۹۵ تن رسیده است.
وی از سرمایه گذاری و گسترش زیر ساختها و امکانات این شرکت خبر داد و تعداد کارگران فصلی برای برداشت محصولات را ۱۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: ۱۰ دستگاه تجهیزات مدرن کشاورزی به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان خریداری شده است و بر اساس طرح و برنامه قرار است ۵۰ میلیارد تومان از سرمایه این مجموعه نیز برای بلند مدت در نظر گرفته شود.
سود حاصل از کشت و صنعت مغان باید عاید مردم منطقه شود
مالک پناهی سردی، مدیر خبرگزاری مهر نیز در این دیدار با اشاره به رویکرد رسانه برای حمایت از بخش کشاورزی و رونق کمی و کیفی محصولات این حوزه گفت: حمایت از حوزه کشاورزی استان به عنوان استراتژیترین حوزه درآمدزایی یکی از دغدغههای اهالی رسانه استان بوده و در این راستا در کنار تمام تعاملات بین نهادی نباید از تلاش بیوقفه خبرنگاران برای تحریر و پیگیری مشکلات این حوزه چشمپوشی کرد.
وی به ضرورت توجه عودت سود حاصل از شرکت کشت و صنعت مغان به مردم اشاره و اذعان کرد: همانگونه که بحث لغو واگذاری کشت و صنعت مغان به بخش خصوصی یکی از مطالبات عمومی در استان بود انتظار میرود با سیاست درست سود حاصل از عملکرد این شرکت نیز به مردم برسد که در کنار این مسئله توجه به اشتغال مردم حومه به ویژه جوانان باید مدنظر باشد.
پناهی سردی گفت: کشت و صنعت مغان بایستی در مدیریت و هدایت علمی مزارع کشاورزی مغان نقش مشاور را ایفا کرده و علوم روزی که در این مجموعه به آن دست مییابند را به دیگر کشاورزان منطقه انتقال دهند تا در افزایش راندمان تولید همه مزارع و کشاورزان منطقه سهیم باشند.
دیدگاهتان را بنویسید