×
×

تولید میگو به ۱۶۰ هزارتن می رسد

  • کد نوشته: 481810
  • ۱۴ اسفند ، ۱۴۰۱
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از خبرنگاران جوان، سیدحسین حسینی معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سیاست اصلی سازمان شیلات ایران را طی برنامه هفتم، افزایش بهره‌وری در زمینه تولید و صید و صیادی است. او از انجام برنامه‌ریزی جهت تولید سالانه ۱۶۰ هزار تن میگو، ۵۰۰ هزار تن […]

    تولید میگو به ۱۶۰ هزارتن می رسد
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از خبرنگاران جوان، سیدحسین حسینی معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سیاست اصلی سازمان شیلات ایران را طی برنامه هفتم، افزایش بهره‌وری در زمینه تولید و صید و صیادی است.

    او از انجام برنامه‌ریزی جهت تولید سالانه ۱۶۰ هزار تن میگو، ۵۰۰ هزار تن انواع آبزیان از طریق پرورش در دریا و صید سالانه ۸۵۰ هزار تُن طی برنامه هفتم خبر داد.

    حسینی ادامه داد: به منظور تحقق اهداف تعیین شده در زمینه تولید آبزیان، سیاست سازمان شیلات ایران همواره بر حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی متمرکز بوده است و طی برنامه هفتم، این حمایت روزافزون و بیشتر نیز خواهد شد.

    معاون وزیر جهاد ادامه داد: سازمان شیلات ایران هرساله به عنوان تسهیلات ارزان‌قیمت سرمایه در گردش، وام‌هایی را در اختیار پرورش‌دهندگان بخش خصوصی قرار می‌دهد.

    حسینی گفت: امسال ۱۲۶ میلیارد تومان با سود ۱۵ درصد در قالب تسهیلات بانکی در اختیار پرورش دهندگان بخش خصوصی قرار گرفت.

    او با اشاره به این که در زمینه توسعه صید و صیادی و افزایش بهره‌وری از ذخایر آبزیان دریاهای جنوب و شمال کشور همگام با حفظ ذخایر، برنامه‌های کلانی از سوی سازمان شیلات تدوین شده است، گفت: از سوی دیگر وجود ۷۰ بندر صیادی با ۱۲۰ اسکله تخلیه آبزیان و ۳۷ اسکله مردمی به عنوان نقطه تلاقی خشکی و دریا، ظرفیت مناسبی برای توسعه صنعت شیلات محسوب می‌شود.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: رفتن به سمت بهره‌برداری از ذخایر برداشت نشده یا کمتر برداشت شده از جمله ظرفیت‌های مغفول صید و صیادی کشور طی سال‌های گذشته بوده که امروزه مورد توجه سازمان شیلات ایران جهت تحقق اهداف تعیین شده در برنامه هفتم توسعه قرار گرفته است.

    او به افزایش بودجه سازمان شیلات در سال ۱۴۰۱ در مقایسه با سال گذشته اشاره کرد و گفت: امیدواریم با افزایش بودجه بتوانیم اقدامات مؤثرتری را در زمینه بهره‌وری تولید و صیادی به سرانجام برسانیم.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *