به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از ایسنا، مرتضی سوری اظهار کرد: یکی از مشکلات و دغدغههای عمده پرورشدهندگان تامین بچه ماهی دریایی بوده و برای اولینبار در استان خوزستان به صورت تجاری تکثیر ماهی باس دریایی (Sea bass) شروع شده و در حال انجام است.
وی ادامه داد: با تکثیر و تولید بچه ماهی سی باس در راستای تکمیل زنجیره ارزش تولید ماهیان دریایی در استان مشکلات تامین بچه ماهی پرورشدهندگان قفس، مزارع خرد روستایی و مزارع پرورش ماهیان دریایی رفع خواهد شد.
سوری به فعالیت ۵ مرکز تکثیر ماهیان دریایی در استان خوزستان اشاره کرد و گفت: در سال جاری از ۱۸۸ قطعه مولد سی باس میزان ۴۰۰ هزار قطعه بچه ماهی تولید شده است و تکثیر ادامه دارد. امیدواریم پس از تامین کل نیاز استان امکان صادرات بچه ماهی به سایر استانها فراهم شود.
سرپرست اداره کل شیلات خوزستان یادآور شد: دوره پرورش ماهیان دریایی نظیر شانک و صبیتی در استخرهای خاکی معمولا ۲ ساله است، در حالی که ماهی سی باس گونه سریعالرشد است و یکی از گزینههای مطلوب و اقتصادی پرورش ماهیان دریایی محسوب میشود و طی یک دوره ۶-۸ ماهه به وزن بازاری میرسد.
دیدگاهتان را بنویسید