×
×

استفاده استاندارد از سموم محصولات کشاورزی و حفظ بازارهای صادراتی

  • کد نوشته: 482826
  • ۱۸ خرداد ، ۱۴۰۲
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، حسین رنجبراقدم، معاون وزیر و رئیس سازمان حفظ نباتات کشور به برنامه‌های تحقیقاتی انجام شده برای رفع بیماری‌ها و آفات گیاهی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: نماد اقدامات سازمان حفظ نباتات، پایش مراکز فروش سموم و کنترل آفات و […]

    استفاده استاندارد از سموم محصولات کشاورزی و حفظ بازارهای صادراتی
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، حسین رنجبراقدم، معاون وزیر و رئیس سازمان حفظ نباتات کشور به برنامه‌های تحقیقاتی انجام شده برای رفع بیماری‌ها و آفات گیاهی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: نماد اقدامات سازمان حفظ نباتات، پایش مراکز فروش سموم و کنترل آفات و بیماری‌ها است که در این راستا ضرورت دارد مشکلات فعلی مربوط به بیماری‌ها و آفات گیاهی بررسی و مرتفع شود، تا در سال‌های آینده با مشکلات جدیدتری برخورد نکنیم.

    وی افزود: ساماندهی پهپادهای سمپاش در حال انجام است و باید از این پهپادها به درستی استفاده شود، زیرا توسعه بی‌رویه کاربرد پهپادها مورد قبول نیست زیرا بخش عمده‌ای از مشکلات فعلی استفاده نادرست از پهباد است.

    رنجبراقدم با اشاره به شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی کشور گفت: تخصیص QR کد برای محصولات کشاورزی انجام می‌شود و محصولات ایران شناسنامه‌دار می‌شوند.

    وی خاطرنشان کرد: در صورتی که استانداردها و پروتکل‌ها رعایت شود محصولات کشاورزی QR کد را دریافت می‌کنند.

    رئیس سازمان حفظ نباتات کشور با تاکید بر استفاده استاندارد از سموم مجاز در محصولات کشاورزی گفت: برای صادرات محصولات کشاورزی نباید میزان سموم مجاز باقیمانده از حد استاندارد بیشتر باشد، زیرا باید با صادرات محصولات باکیفیت، بازارهای فروش محصولات کشاورزی را حفظ کرده و در جهت حفظ منافع کشور تلاش کنیم.

    به گفته وی، ضروری است محدودیت‌هایی برای کشاورزانی که میزان استاندارد استفاده از سموم را رعایت نمی‌کنند، اعمال شود تا بتوانیم در سال‌های آینده به بازارهای جهانی بیشتری دست یابیم.

    رنجبراقدم اذعان کرد: در مناطقی که مشکلات مربوط به آفات و بیماری‌ها وجود دارد، لازم است پروژه‌های تحقیقی – ترویجی تعریف شود که با انجام این پروژه بتوان به نتایج مطلوب دست یافت و این نتایج را به مزارع انتقال داد.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *