به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از ایسنا، علی باستین چهارشنبه ۲۸ دی در آیین افتتاح نمایشگاه بینالمللی خرما و صنایع وابسته در بوشهر با بیان اینکه در این نمایشگاه، توانمندی ۱۰ استان در عرصه تولید خرما و فرآوردههای جانبی عرضه شده است اظهار کرد: استان بوشهر در عرصه تولید خرما از ظرفیت بالایی برخوردار و یکی از قطبهای تولید این محصول است.
وی با اشاره به تولید ۱۶۵ هزار تن خرما در استان بوشهر تصریح کرد: برای حمایت از تولیدکنندگان این محصول، کشاورزان و صاحبان صنایع فرآوری خرما اقدامات لازم انجام میشود.
معاون اقتصادی استاندار بوشهر با بیان اینکه برای حل مشکلات فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات کشاورزی از جمله خرما و فرآوردههای آن جشنواره و نمایشگاه خرما برپا شده است گفت: چهارمین نمایشگاه بینالمللی خرما و صنایع وابسته در ۵۵ غرفه به مساحت یکهزار و ۹۰۰ متر مربع به مدت چهار روز برپا شده است.
باستین با بیان اینکه نمایشگاه خرما تا ۳۰ دی ماه برپا است و از ساعت ۱۷ تا ۲۲ پذیرای بازدیدکنندگان است ادامه داد: همزمان با نمایشگاه بینالمللی خرما، نخستین نمایشگاه کشاورزی، دام و طیور راهاندازی شده است.
وی برگزاری نمایشگاه را فرصت مناسبی برای تبادل اطلاعات، دستیابی به فناوریهای نوین علمی، تسهیل در ارتباط بین شرکتها و دستگاههای دولتی دانسته و تصریح کرد: برگزاری این نمایشگاهها تاثیر بهسزایی در بهبود اقتصاد محلی استان بوشهر دارد.
معاون هماهنگی اقتصادی استاندار بوشهر از برپایی میز خرما در اتاق بازرگانی بوشهر خبر داد و گفت: فردا با حضور فعالان خرما از استانهای خرماخیز و همچنین نمایندگان مجلس، مسئولان وزارت خارجه و وزارت جهاد کشاورزی و سازمان توسعه تجارت، وزارت صنعت، معدن و تجارت و مدیران دستگاههای اقتصادی استان در بوشهر، میز خرما برپا میشود که تاثیر زیادی در رونق این محصول خواهد داشت.
باستین تصریح کرد: امسال پیگیریهای متعددی برای بهبود وضعیت معیشتی نخلداران و تسهیل صادرات و رونق بازار داخلی خرما انجام شده که امیدوارم به اهداف مورد نظر برسیم.
دیدگاهتان را بنویسید